28/12/2021 28/12/2021 Η τοπική Ορθόδοξη εκκλησία στο χωριό Ταγκαϊτάι έγινε το επίκεντρο της Χριστουγεννιάτικης χαράς για δεκάδες παιδιά και φτωχούς κατοίκους. Την ημέρα των Χριστουγέννων, το Τμήμα Φιλανθρωπίας και Κοινωνικής Διακονίας της Μητρόπολης Φιλιππίνων και Βιετνάμ, που ανήκει στην Ρωσική Εκκλησία, διοργάνωσε ένα «Χριστουγεννιάτικο Καφέ» στην εκκλησία του Σωτήρα, στο νησί Λουζόν. Το κράτος προσφέρει αρκετές ημέρες...
28 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2021 - 20:36

Η τοπική εκκλησία στις Φιλιππίνες μοίρασε χαρά σε δεκάδες παιδιά και φτωχούς

Διαδώστε:
Η τοπική εκκλησία στις Φιλιππίνες μοίρασε χαρά σε δεκάδες παιδιά και φτωχούς

Η τοπική Ορθόδοξη εκκλησία στο χωριό Ταγκαϊτάι έγινε το επίκεντρο της Χριστουγεννιάτικης χαράς για δεκάδες παιδιά και φτωχούς κατοίκους. Την ημέρα των Χριστουγέννων, το Τμήμα Φιλανθρωπίας και Κοινωνικής Διακονίας της Μητρόπολης Φιλιππίνων και Βιετνάμ, που ανήκει στην Ρωσική Εκκλησία, διοργάνωσε ένα «Χριστουγεννιάτικο Καφέ» στην εκκλησία του Σωτήρα, στο νησί Λουζόν.

Το κράτος προσφέρει αρκετές ημέρες άδειας πριν από τα Χριστούγεννα, κατά τις οποίες οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν διάφορες εκκλησίες. Όλοι όσοι επισκέφθηκαν εκκλησία του Σωτήρα έλαβαν ένα δώρο και «ένα κομμάτι εορταστικής χαράς και αγάπης».

Οι Ορθόδοξες εκκλησίες στις Φιλιππίνες έχουν επίσης διανείμει βοήθεια σε οικογένειες που υποφέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Υπήρξαν πολλά ενθαρρυντικά νέα από τις Φιλιππίνες φέτος. Τον Φεβρουάριο, η Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η κατασκευή μιας νέας εκκλησίας στο νησί Σαραγγάνοι. Τον Ιούνιο, αναφέρθηκε ότι η εκκλησία της Αγίας Ελένης στο νησί Μιντανάο έχει αποκατασταθεί πλήρως μετά τους σεισμούς στα τέλη του 2019.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων