23/08/2019 23/08/2019 Ενα πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο “Ημέρες του Αγίου Λουκά” θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου σε κλινική της Μόσχας (GKB), ανακοίνωσε το Συνοδικό Τμήμα Τυ Πατριαρχείου Μόσχας για τις Σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ. “Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση της Κλινικής και το άνοιγμα του...
23 Αυγούστου, 2019 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 9:28

“Ημέρες Αγίου Λουκά” στη Μόσχα

Διαδώστε:
“Ημέρες Αγίου Λουκά” στη Μόσχα

Ενα πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο “Ημέρες του Αγίου Λουκά” θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου σε κλινική της Μόσχας (GKB), ανακοίνωσε το Συνοδικό Τμήμα Τυ Πατριαρχείου Μόσχας για τις Σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ.

“Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση της Κλινικής και το άνοιγμα του μεγαλύτερου περιγεννητικού κέντρου στη Μόσχα και τη Ρωσία, που ειδικεύεται στις εγκύους, τη γέννα και στα νοσούντα νεογέννητα”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού προγράμματος σχεδίου, από τις 26 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν στην κλινική συνέδρια, φεστιβάλ δρόμου, ομιλίες έκθεση φωτογραφιών αλλά και εικόνων του Αγίου Λουκά του Ιατρού.
Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος θα δωρήσει στην κλινική μια εικόνα του Αγίου Λουκά ενώ προς προσκύνηση θα τεθεί και απότμημα των ιερών λειψάνων του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων