29/08/2019 29/08/2019 Ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου 2019, στην “Κλινική 67” της Μόσχας το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ημέρες του Αγίου Λουκά». Η έκθεση αυτή φιλοξενεί εικόνες από τον θαυμαστό βίο του Αγίου Λουκά του Ιατρού αλλά και προσωπικά του αντικείμενα, εκδηλώσεις, ομιλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ήδη, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι ασθενείς αλλά και πολλοί επισκέπτες μεταβαίνουν...
29 Αυγούστου, 2019 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 9:17

“Ημέρες του Αγίου Λουκά” στη Μόσχα

Διαδώστε:
“Ημέρες του Αγίου Λουκά” στη Μόσχα

Ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου 2019, στην “Κλινική 67” της Μόσχας το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ημέρες του Αγίου Λουκά».

Η έκθεση αυτή φιλοξενεί εικόνες από τον θαυμαστό βίο του Αγίου Λουκά του Ιατρού αλλά και προσωπικά του αντικείμενα, εκδηλώσεις, ομιλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ήδη, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι ασθενείς αλλά και πολλοί επισκέπτες μεταβαίνουν στον χώρο της έκθεσης προκειμένου να γνωρίσουν το έργο του θαυματουργού Αγίου

Ο επικεφαλής ιατρός της Κλινικής, καθηγητής Andrei Skoda, σημείωσε ότι γι ‘αυτόν η έναρξη της έκθεσης είναι βαθιά συμβολική.

“Πολλοί γιατροί γνωρίζουν τον Άγιο Λουκά ως ταλαντούχο χειρουργό, συγγραφέα έργων για την αναισθησιολογία και την χειρουργική” τόνισε.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Βόλογδας του Πατριαρχείου της Μόσχας, κ. Ιγνάτιος δήλωσε συζητείται πλέον το ενδεχόμενο να χτιστεί ένα παρεκκλήσι προς τιμήν του Αγίου Λουκά στην περιοχή της εν λόγω κλινικής. Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι αυτό θα ήταν μεγάλη βοήθεια για ανθρώπους που θέλουν να προσευχηθούν σε δύσκολους καιρούς και να ζητήσουν βοήθεια από τον Κύριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων