09/03/2019 09/03/2019 Κατόπιν άδειας του Μητροπολίτη Κρουτίτσκ και Κολόμνα κ. Ιουβεναλίου στο χώρο του στρατιωτικού πατριωτικού πάρκου αναψυχής των Ενόπλων Δυνάμεων “Patriot” στην περιοχή Οντιντσόβο έγινε η εκπαιδευτική μεθοδολογική ημερίδα “Καταστρεπτική δράση των σχισματικών οργανισμών”. Στην ημερίδα συμμετείχαν υπάλληλοι από τρία τμήματα του Πατριαρχείου  της Μόσχας, που ασχολούνται με ζητήματα της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με τους...
09 Μαρτίου, 2019 - 12:58

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα

Διαδώστε:
Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα

Κατόπιν άδειας του Μητροπολίτη Κρουτίτσκ και Κολόμνα κ. Ιουβεναλίου στο χώρο του στρατιωτικού πατριωτικού πάρκου αναψυχής των Ενόπλων Δυνάμεων “Patriot” στην περιοχή Οντιντσόβο έγινε η εκπαιδευτική μεθοδολογική ημερίδα “Καταστρεπτική δράση των σχισματικών οργανισμών”. Στην ημερίδα συμμετείχαν υπάλληλοι από τρία τμήματα του Πατριαρχείου  της Μόσχας, που ασχολούνται με ζητήματα της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με τους Κοζάκους και τελούν αποστολική στρατιωτική διακονία. Την ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 250 άτομα.
Στις εισηγήσεις οι ομιλητές μίλησαν για το πρόβλημα εμφάνισης σχίσματος στην Εκκλησία, για τις βάσεις καταπολέμησης των καταστρεπτικών εκκλησιαστικών αιρέσεων, οι οποίες προσηλυτίζουν τους Κοζάκους και υπαλλήλους οργάνων δημοσίας τάξεως. Επίσης έγινε λόγος για το σχίσμα της αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία, για τον κίνδυνο της νεοειδολολατρείας καθώς και για άλλα επίκαιρα ζητήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων