15/06/2020 15/06/2020 Το βράδυ της 13ης Ιουνίου, το Εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ στους πρόποδες του βουνού Μπελούκα μπροστά από τον παγετώνα Άκεμ κάηκε ολοσχερώς. Το Εκκλησάκι είχε χτιστεί στην μνήμη των ορειβατών και των τουριστών που έχασαν τη ζωή τους στην Οροσειρά Αλτάι. Οι λόγοι για την πυρκαγιά που προκάλεσε την καταστροφή του ψηλότερου...
15 Ιουνίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 17:47

Κάηκε το Εκκλησάκι των ορειβατών στην Οροσειρά Αλτάι

Διαδώστε:
Κάηκε το Εκκλησάκι των ορειβατών στην Οροσειρά Αλτάι

Το βράδυ της 13ης Ιουνίου, το Εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ στους πρόποδες του βουνού Μπελούκα μπροστά από τον παγετώνα Άκεμ κάηκε ολοσχερώς. Το Εκκλησάκι είχε χτιστεί στην μνήμη των ορειβατών και των τουριστών που έχασαν τη ζωή τους στην Οροσειρά Αλτάι.

Οι λόγοι για την πυρκαγιά που προκάλεσε την καταστροφή του ψηλότερου ορεινού Παρεκκλησίου στη Ρωσία δεν έχουν διευκρινιστεί.

Το παρεκκλήσι έχει χτιστεί από προσφορές διασωστών και ορειβατών αλλά και συγγενών όσων ανθρώπων έχασαν τη ζωή τους στο όρος Μπελούκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων