26/02/2020 26/02/2020 Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία επιβεβαίωσε την εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης σε ρωσικές εκκλησίες, διασφαλίζοντας ωστόσο ότι το μέτρο αυτό δεν θα παραβιάζει τον προσωπικό χώρο των προσκυνητών. «Σε συμμόρφωση με την κυβερνητική απόφαση, οι κάμερες παρακολούθησης εγκαθίστανται λαμβάνοντας υπόψιν τους εσωτερικούς κανονισμούς μιας θρησκευτικής κοινότητας» δήλωσε στο πρακτορείο Interfax η Ηγουμένη Ξένια (Τσέρνεγκα), επικεφαλής του νομικού...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 9:20

Κάμερες παρακολούθησης στις ρωσικές εκκλησίες

Διαδώστε:
Κάμερες παρακολούθησης στις ρωσικές εκκλησίες

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία επιβεβαίωσε την εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης σε ρωσικές εκκλησίες, διασφαλίζοντας ωστόσο ότι το μέτρο αυτό δεν θα παραβιάζει τον προσωπικό χώρο των προσκυνητών.

«Σε συμμόρφωση με την κυβερνητική απόφαση, οι κάμερες παρακολούθησης εγκαθίστανται λαμβάνοντας υπόψιν τους εσωτερικούς κανονισμούς μιας θρησκευτικής κοινότητας» δήλωσε στο πρακτορείο Interfax η Ηγουμένη Ξένια (Τσέρνεγκα), επικεφαλής του νομικού τμήματος του Πατριαρχείου της Μόσχας.
Πρόσθεσε επίσης, ότι οι κάμερες παρακολούθησης μπορούν να απενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια μυστηρίων, όπως η βάπτιση , ο γάμος και η κηδεία.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων