15/03/2020 15/03/2020 Κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης του κορωνοϊού στον κόσμο σε όλους τους ορθόδοξους ιερείς της Μόσχας θα γίνονται καταμετρήσεις θερμοκρασίας, όπως το διέταξε ο πρώτος βικάριος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μητροπολίτης κ. Διονύσιος. “Να διοργανωθεί η καθημερινή καταμέτρηση θερμοκρασίας σε όλους τους ιερείς, κληρικούς και άλλους...
15 Μαρτίου, 2020 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2020 - 10:17

Καταμετρήσεις θερμοκρασίας για τους κληρικούς στη Μόσχα

Διαδώστε:
Καταμετρήσεις θερμοκρασίας για τους κληρικούς στη Μόσχα

Κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης του κορωνοϊού στον κόσμο σε όλους τους ορθόδοξους ιερείς της Μόσχας θα γίνονται καταμετρήσεις θερμοκρασίας, όπως το διέταξε ο πρώτος βικάριος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μητροπολίτης κ. Διονύσιος.

“Να διοργανωθεί η καθημερινή καταμέτρηση θερμοκρασίας σε όλους τους ιερείς, κληρικούς και άλλους υπαλλήλους των ενοριών και μοναστηριών (μεταξύ των οποίων και στους εθελοντές) και να μην επιτρέπονται στις λειτουργίες οι κληρικοί με συμπτώματα κρυολογήματος”, λέγεται στην εγκύκλιο του Μητροπολίτη που δημοσιεύτηκε το Σάββατο στη Μόσχα.
Εκτός αυτού, ο βικάριος του Πατριάρχη έδωσε εντολή να εξασφαλιστεί η διεξαγωγή απολύμανσης των χώρων, ιδιαίτερα των κοινόχρηστων και οι υπάλληλοι των εκκλησιών πρέπει να κάνουν απολύμανση στους χώρους εργασίας τους, απολυμαίνοντας τηλέφωνα, φωτοτυπικά και πληκτρολόγια των υπολογιστών.
Στην οδηγία του βικάριου επίσης αναφέρεται ποιά διαλύματα πρέπει να χρησιμοποιούνται για απολύμανση χώρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων