07/03/2020 07/03/2020 Τον επικεφαλής της Συριακής αντιπροσωπείας της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού με έδρα τη Δαμασκό κ. Αλεξάντερ Σπέρρυ, επισκέφτηκε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας στον Πατριάρχη Αντιοχείας, Ηγούμενος Αρσένιος Σοκολόφ, την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν προτροπής του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα. Στη διάρκεια της...
07 Μαρτίου, 2020 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2020 - 21:08

Κατασκευή κέντρου αποκατάστασης για παιδιά στη Συρία

Διαδώστε:
Κατασκευή κέντρου αποκατάστασης για παιδιά στη Συρία

Τον επικεφαλής της Συριακής αντιπροσωπείας της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού με έδρα τη Δαμασκό κ. Αλεξάντερ Σπέρρυ, επισκέφτηκε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας στον Πατριάρχη Αντιοχείας, Ηγούμενος Αρσένιος Σοκολόφ, την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν προτροπής του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα.

Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο π. Αρσένιος ενημέρωσε τον κ. Σπέρρυ ότι με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, η αντιπροσωπεία της Ρωσικής Εκκλησίας στην Δαμασκό σχεδιάζει να δημιουργήσει και να εξοπλίσει ένα κέντρο ιατρικής αποκατάστασης και προσθετικής για παιδιά τα οποία έχουν τραυματιστεί σοβαρά εξαιτίας των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Συρία.

Από την πλευρά του, ο κ. Σπέρρυ ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της Ρωσικής Εκκλησίας για το έργο που γίνεται από την Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού στη Συρία και εξέφρασε την ετοιμότητα της τοπικής αντιπροσωπείας να βοηθήσει με τον εξοπλισμό του μελλοντικού κέντρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων