09/05/2019 09/05/2019 Την επέτειο νίκης επί των ναζιστικών στρατευμάτων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εορτάζεται στην Ρωσία στις 9 Μαϊου.  Στο πλαίσιο των εορτασμών η αποστολή της Μητρόπολης της Αγίας Πετρούπολης κατέθεσε στεφάνια στο μνημείο του νεκροταφείου Πισκαριόφσκογιε. Στα χρόνια που πολέμου το νεκροταφείο Πισκαριόφσκογιε έγινε χώρος ομαδικής ταφής των νεκρών. Το νεκροταφείο έγινε μνημείο το 1960 και εδώ βρίσκονται...
09 Μαΐου, 2019 - 13:52

Κατάθεση στεφάνων στο νεκροταφείο του Πισκαριόφσκογιε

Διαδώστε:
Κατάθεση στεφάνων στο νεκροταφείο του Πισκαριόφσκογιε

Την επέτειο νίκης επί των ναζιστικών στρατευμάτων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εορτάζεται στην Ρωσία στις 9 Μαϊου.  Στο πλαίσιο των εορτασμών η αποστολή της Μητρόπολης της Αγίας Πετρούπολης κατέθεσε στεφάνια στο μνημείο του νεκροταφείου Πισκαριόφσκογιε.

Στα χρόνια που πολέμου το νεκροταφείο Πισκαριόφσκογιε έγινε χώρος ομαδικής ταφής των νεκρών.

Το νεκροταφείο έγινε μνημείο το 1960 και εδώ βρίσκονται 186 ομαδικοί τάφοι, στους οποίους έχουν ταφεί πάνω από 500 χιλ. στρατιώτες και άμαχοι κάτοικοι της πόλης Λενινγκράντ.

Ο αποκλεισμός της πόλης διήρκεσε 900 ημέρες και νύχτες από 8 Σεπτεμβρίου 1941 μέχρι 27 Ιανουαρίου 1944

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων