05/08/2019 05/08/2019 Συνάντηση με αντιπροσωπείας της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας, Επίσκοπος Παντελεήμονας. Η αντιπροσωπεία, η οποία έφτασε στη Ρωσία στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών και διδακτορικών σπουδών, επισκέφθηκε επίσης τα έργα της Ορθόδοξης Υπηρεσίας Αρωγής “Φιλανθρωπική Στέγη” και “Σπίτι για την Μητέρα”. “Το καθήκον μας είναι...
05 Αυγούστου, 2019 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2019 - 8:04

“Καθήκον μας η αναγέννηση της αγάπης”

Διαδώστε:
“Καθήκον μας η αναγέννηση της αγάπης”

Συνάντηση με αντιπροσωπείας της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας, Επίσκοπος Παντελεήμονας. Η αντιπροσωπεία, η οποία έφτασε στη Ρωσία στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών και διδακτορικών σπουδών, επισκέφθηκε επίσης τα έργα της Ορθόδοξης Υπηρεσίας Αρωγής “Φιλανθρωπική Στέγη” και “Σπίτι για την Μητέρα”.

“Το καθήκον μας είναι να βοηθήσουμε την αναγέννηση της αγάπης. Η ιδιαιτερότητα της πίστης μας είναι η ικανότητα να δείξουμε τέλεια αγάπη στον κόσμο “, δήλωσε ο επίσκοπος Παντελεήμονας.

Τόνισε ότι το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας της Ρωσίας αναπτύσσεται σήμερα κυρίως χάρη στις ευλογίες και την ιδιαίτερη προσοχή του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων