03/08/2021 03/08/2021 Κέντρα ανθρωπιστικής βοήθειας άρχισαν τη λειτουργία τους σε 35 περιοχές της Ρωσίας! Οικογένειες με χαμηλό εισόδημα θα λάβουν τρόφιμα, απορρυπαντικά, παιχνίδια, προϊόντα υγιεινής, χαρτικά, ρούχα και παπούτσια, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας. «Το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας οργάνωσε το έργο των Κέντρων Ανθρωπιστικής Βοήθειας σε 35 περιοχές της Ρωσίας», όπως αναφέρεται στο...
03 Αυγούστου, 2021 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2021 - 15:46

Κέντρα Ανθρωπιστικής Βοήθειας σε 35 περιοχές της Ρωσίας

Διαδώστε:
Κέντρα Ανθρωπιστικής Βοήθειας σε 35 περιοχές της Ρωσίας

Κέντρα ανθρωπιστικής βοήθειας άρχισαν τη λειτουργία τους σε 35 περιοχές της Ρωσίας! Οικογένειες με χαμηλό εισόδημα θα λάβουν τρόφιμα, απορρυπαντικά, παιχνίδια, προϊόντα υγιεινής, χαρτικά, ρούχα και παπούτσια, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας.

«Το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας οργάνωσε το έργο των Κέντρων Ανθρωπιστικής Βοήθειας σε 35 περιοχές της Ρωσίας», όπως αναφέρεται στο μήνυμα.
«Πρώτα απ’ όλα, θα βοηθηθούν φτωχές οικογένειες και εκείνοι που μεγαλώνουν παιδιά με αναπηρία. Δεν αρνούμαστε την υποστήριξη σε όσους δεν έχουν επίσημα το βιβλιάριο απορίας.  Εάν το εισόδημα για κάθε μέλος της οικογένειας υπερβαίνει ελαφρώς το επίπεδα φτώχειας/διαβίωσης, οι άνθρωποι δεν μπορούν να βασίζονται στην κρατική βοήθεια και να λαμβάνουν επιδόματα

Οι κάτοικοι των επαρχιών χρειάζονται ιδιαίτερη υποστήριξη: είναι δύσκολα τα πράγματα με τις δουλειές. Οι άνθρωποι ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Δεν μπορούν όλοι να φτάσουν στα κέντρα ανθρωπιστικής βοήθειας της εκκλησίας. Οι υπάλληλοί μας πηγαίνουν σε διάφορα μέρη, συζητούν με τους κατοίκους, δίνουν βοήθεια και ταυτόχρονα μαθαίνουν σχετικά με τις ανάγκες τους, για να φέρουν ό,τι χρειάζεται την επόμενη φορά», ανέφερε στο δελτίο Τύπου η επικεφαλής της διεύθυνσης προστασίας της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας του Συνοδικού Φιλανθρωπικού Τμήματος, Μαρία Στουντενίκινα.

Επισημαίνεται ότι το Συνοδικό Φιλανθρωπικό Τμήμα έστειλε 43 εκατομμύρια ρούβλια δωρεά για το έργο των κέντρων ανθρωπιστικής βοήθειας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων