01/06/2020 01/06/2020 Ιερείς της Μόσχας που ανέρρωσαν από τον κορωνοϊό άρχισαν να δωρίζουν πλάσμα αίματος για τη θεραπεία ασθενών, όπως ανέφερε το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ιερείς της μητρόπολης της Μόσχας που ήταν άρρωστοι με κορωνοϊό “άρχισαν να δωρίζουν πλάσμα για να βοηθήσουν στη θεραπεία ασθενών που δεν έχουν...
01 Ιουνίου, 2020 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2020 - 8:56

Κληρικοί στη Ρωσία δωρίζουν αίμα για την πανδημία

Διαδώστε:
Κληρικοί στη Ρωσία δωρίζουν αίμα για την πανδημία

Ιερείς της Μόσχας που ανέρρωσαν από τον κορωνοϊό άρχισαν να δωρίζουν πλάσμα αίματος για τη θεραπεία ασθενών, όπως ανέφερε το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ιερείς της μητρόπολης της Μόσχας που ήταν άρρωστοι με κορωνοϊό “άρχισαν να δωρίζουν πλάσμα για να βοηθήσουν στη θεραπεία ασθενών που δεν έχουν ακόμη αναρρώσει από τον COVID-19”
Υπενθυμίζεται, ότι ο Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ του Πατριαρχείου Μόσχας είχε καλέσει ανοικτά όσους έχουν αναρρώσει από τον νέο κορωνοϊό να γίνουν δωρητές πλάσματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων