04/12/2019 04/12/2019 Πραγματοποιήθηκε χθες 3 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας η 24η συνεδρίαση  της Ομάδας Εργασίας για την Αλληλεπίδραση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας. Στην συνάντηση προήδρευσαν ο Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων και ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 8:59

Κοινές δράσεις της Ρωσικής Εκκλησίας με το ΥΠΕΞ

Διαδώστε:
Κοινές δράσεις της Ρωσικής Εκκλησίας με το ΥΠΕΞ

Πραγματοποιήθηκε χθες 3 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας η 24η συνεδρίαση  της Ομάδας Εργασίας για την Αλληλεπίδραση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Στην συνάντηση προήδρευσαν ο Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων και ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ευγενιέβιτς Ιβάνοφ.

Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση συζήτησαν διάφορες πτυχές συνεργασίας μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης για την προστασία των δικαιωμάτων των πιστών σε διάφορες περιοχές του κόσμου και των κοινών προσπαθειών της Εκκλησίας και του κράτους για την υπέρβαση της ανθρωπιστικής κρίσης στη Συρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων