25/09/2021 25/09/2021 Μια νέα ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε στην Συρία την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο των δεκάδων σχετικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρωσίας στην Δαμασκό αυτήν την περίοδο. Η νέα φιλανθρωπική κίνηση αφορούσε την δωρεά ειδών υγιεινής στο σχολείο «Αμάλ» στην Δαμασκό το οποίο παρέχει εκπαίδευση σε 150 παιδιά με ειδικές ανάγκες....
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 13:52

Στο πλευρό των παιδιών με ειδικές ανάγκες το Πατριαρχείο Μόσχας

Διαδώστε:
Στο πλευρό των παιδιών με ειδικές ανάγκες το Πατριαρχείο Μόσχας

Μια νέα ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε στην Συρία την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο των δεκάδων σχετικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρωσίας στην Δαμασκό αυτήν την περίοδο.

Η νέα φιλανθρωπική κίνηση αφορούσε την δωρεά ειδών υγιεινής στο σχολείο «Αμάλ» στην Δαμασκό το οποίο παρέχει εκπαίδευση σε 150 παιδιά με ειδικές ανάγκες. Να σημειωθεί ότι η δωρεά πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνδρομής Ορθοδόξων δωρητών από τον Καναδά.

Μετά την παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας, ακολούθησε συνάντηση μεταξύ του Hγουμένου Αρσένιου Σοκολόφ, εκπροσώπου του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας και της νέας διευθύντριας του σχολείου κας Φεριάλ Χαμίντ. Η κ. Χαμίντ εξέφρασε την θερμή ευγνωμοσύνη της για την βοήθεια και ενημέρωσε τον π. Αρσένιο για τις επείγουσες ανάγκες του σχολείου, όπως π.χ. για αναπηρικά αμαξίδια και γραφική ύλη. Από την πλευρά του, ο π. Αρσένιος, εξέφρασε την ετοιμότητά του για συνέχιση της παροχής βοήθειας στο σχολείο.

Κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρωσίας στην Δαμασκό συνέβαλε στην παράδοση τριών αποστολών ανθρωπιστικής βοήθειας στο σχολείο «Αμάλ», οι οποίες περιλάμβαναν αναπηρικά αμαξίδια και είδη υγιεινής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων