10/01/2020 10/01/2020 Σε εκδήλωση στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στο Μίνσκ, παραβρέθηκε στις 8 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίσνκ και Ζασλάβ κ. Παύλος.  Η εκδήλση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά προέρχονται από περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφή του Τσέρνομπιλ το 1986. Την πρωτοβουλία αυτή στήριξε για ακόμη μια χρονιά το Τμήμα Εξάλειψης των συνεπειών του Τσέρνομπιλ, του...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 16:52

Κοντά στα παιδιά που επλήγησαν από το Τσέρνομπιλ

Διαδώστε:
Κοντά στα παιδιά που επλήγησαν από το Τσέρνομπιλ

Σε εκδήλωση στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στο Μίνσκ, παραβρέθηκε στις 8 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίσνκ και Ζασλάβ κ. Παύλος. 

Η εκδήλση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά προέρχονται από περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφή του Τσέρνομπιλ το 1986. Την πρωτοβουλία αυτή στήριξε για ακόμη μια χρονιά το Τμήμα Εξάλειψης των συνεπειών του Τσέρνομπιλ, του υπουργείου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε για 26η φορά, με τα παιδιά να ευχαριστούν την Μητρόπολη για την στήριξη.

“Εύχομαι η Γέννηση του Σωτήρος Χριστού να σας εμπνέει πάντα στην ορθή πίστη. Με την βοήθεια του Θεού όλοι σας οι στόχοι να πραγματοποιηθούν. Η υπακοή στους γονείς και στους δασκάλους σας θα πρέπει να είναι δεδομένη, καθώς αυτοί αγωνίζονται για το δικό σας καλό”, τόνισες ο Μητροπολίτης κ. Παύλος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων