10/05/2019 10/05/2019 Κοντά στους πάσχοντες ανθρώπους της Μορδοβίας βρέθηκε ο Πρόεδρος του συνοδικού τμήματος για την εκκλησιαστική φιλανθρωπία και την κοινωνική πρόνοια Επίσκοπος κ. Παντελεήμων. Αρχιεπίσκοπος μίλησε με τους ιερείς και τους λαϊκούς του κέντρου ανθρωπιστικής βοήθειας στο χωριό Chamzinka, ενώ συναντήθηκε με το προσωπικό και επισκέφθηκε τους θαλάμους του ορφανοτροφείο και του οίκου ευγηρίας καθώς επίσης και τα...
10 Μαΐου, 2019 - 22:22
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2019 - 21:57

Κοντά στους πάσχοντες ανθρώπους της Μορδοβίας

Διαδώστε:
Κοντά στους πάσχοντες ανθρώπους της Μορδοβίας

Κοντά στους πάσχοντες ανθρώπους της Μορδοβίας βρέθηκε ο Πρόεδρος του συνοδικού τμήματος για την εκκλησιαστική φιλανθρωπία και την κοινωνική πρόνοια Επίσκοπος κ. Παντελεήμων. Αρχιεπίσκοπος μίλησε με τους ιερείς και τους λαϊκούς του κέντρου ανθρωπιστικής βοήθειας στο χωριό Chamzinka, ενώ συναντήθηκε με το προσωπικό και επισκέφθηκε τους θαλάμους του ορφανοτροφείο και του οίκου ευγηρίας καθώς επίσης και τα άτομα για αναπηρίες στην περιοχή Bolshebereznikovsky της Μορδοβίας. “Όταν ένας άνθρωπος ζει αναγνωρίζοντας τον Χριστό, όλες οι θλίψεις του θα είναι βήματα που θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη χαρά” ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συνοδικού τμήματος κ. Παντελεήμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων