16/10/2021 16/10/2021 Το Μετάλλιο του Τάγματος «Για τις υπηρεσίες στην πατρίδα» αποδόθηκε, με διάταγμα (που εκδόθηκε στις 14/10/2021) του Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, στους εκπροσώπους του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας. Αναγνωρίζοντας το έργο που έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα, το μετάλλιο έλαβαν ο Γραμματέας του Τμήματος για τις Εξωτερικές Υποθέσεις, Αρχιερέας Σέργιος Ζβοναριόφ και...
16 Οκτωβρίου, 2021 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 11:20

Κρατικά μετάλλια σε ιερείς του ΤΕΕΣ με διάταγμα Πούτιν

Διαδώστε:
Κρατικά μετάλλια σε ιερείς του ΤΕΕΣ με διάταγμα Πούτιν

Το Μετάλλιο του Τάγματος «Για τις υπηρεσίες στην πατρίδα» αποδόθηκε, με διάταγμα (που εκδόθηκε στις 14/10/2021) του Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, στους εκπροσώπους του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Αναγνωρίζοντας το έργο που έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα, το μετάλλιο έλαβαν ο Γραμματέας του Τμήματος για τις Εξωτερικές Υποθέσεις, Αρχιερέας Σέργιος Ζβοναριόφ και ο Γραμματέας του Τμήματος για τις Διορθόδοξες Σχέσεις, Αρχιερέας Ίγκορ Γιακίμτσουκ.

Όπως σημειώνεται στο έγγραφο, τα υψηλά κρατικά βραβεία απονεμήθηκαν “για τη μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη διεθνών και διαθρησκευτικών σχέσεων, μακροχρόνιου ευσυνείδητου έργου”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων