06/10/2021 06/10/2021 Με διάταγμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Β. Πούτιν απονεμήθηκαν κρατικά βραβεία σε συγκεκριμένους κληρικούς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας «για τη μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη διεθνών και διαθρησκευτικών σχέσεων και μακροχρόνιας ευσυνείδητης εργασίας». Όπως σημειώνεται στο έγγραφο, τα υψηλά κρατικά βραβεία απονεμήθηκαν στις 3 Οκτωβρίου 2021 στον Εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 9:49

Κρατικά βραβεία σε ιερείς του Πατριαρχείου Μόσχας

Διαδώστε:
Κρατικά βραβεία σε ιερείς του Πατριαρχείου Μόσχας

Με διάταγμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Β. Πούτιν απονεμήθηκαν κρατικά βραβεία σε συγκεκριμένους κληρικούς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας «για τη μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη διεθνών και διαθρησκευτικών σχέσεων και μακροχρόνιας ευσυνείδητης εργασίας».

Όπως σημειώνεται στο έγγραφο, τα υψηλά κρατικά βραβεία απονεμήθηκαν στις 3 Οκτωβρίου 2021 στον Εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, ηγούμενο Αρσένιο (Σοκόλοφ) (συγκεκριμένα το Τάγμα της Φιλίας), στον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, πρωθιερέα Νικολάι Μπαλάσοφ (το Τάγμα του Αλεξάντρ Νιέφσκι), και στον βοηθό του Προέδρου του ΤΕΕΣ, Πρωτοδιάκονο Βλαντίμιρ Ναζάρκιν (Τάγμα Τιμής), που διαχειρίζεται την επίσημη διαδικτυακή πύλη των εκθέσεων νομικών πληροφοριών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων