15/11/2020 15/11/2020 Ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντιμίρ Λεγκόιντα συμμετείχε στο πρόγραμμα «Βιομηχανική χώρα» και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την επιρροή της πανδημίας στην κοινωνία. Ο Βλαντίμιρ Λεγκόιντα υπενθύμισε τις ραγδαίες αλλαγές που έχουν επέλθει στην καθημερινότητα του ανθρώπου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού....
15 Νοεμβρίου, 2020 - 11:37

Λεγκόιντα: Με την πανδημία επήλθαν ραγδαίες αλλαγές στην καθημερινότητα

Διαδώστε:
Λεγκόιντα: Με την πανδημία επήλθαν ραγδαίες αλλαγές στην καθημερινότητα

Ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντιμίρ Λεγκόιντα συμμετείχε στο πρόγραμμα «Βιομηχανική χώρα» και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την επιρροή της πανδημίας στην κοινωνία.

Ο Βλαντίμιρ Λεγκόιντα υπενθύμισε τις ραγδαίες αλλαγές που έχουν επέλθει στην καθημερινότητα του ανθρώπου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. “Μου φαίνεται ότι είδαμε πόσο εύθραυστες είναι οι ελπίδες που εναποθέτουμε στην τεχνολογία”, ανέφερε, μεταξύ άλλων.

“Το ιδεώδες της καταναλωτικής κοινωνίας, το οποίο δημιουργούσαν οι άνθρωποι, τώρα στην αντίληψη ενός σοφού ανθρώπου πρέπει να καταστραφεί εντελώς. Τι άλλο άραγε χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε ότι δεν είναι αυτό το πράγμα το νόημα της ζωής;”, συμπέρανε ο Λεγκόιντα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων