08/04/2020 08/04/2020 Λιτάνευση της ιεράς εικόνας και αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Τύχωνα πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ο ασκών χρέη ποιμενάρχου των Πατριαρχικών παροικιών στις ΗΠΑ Επίσκοπος Σούροζ Ματθαίος μαζί με Ιερέα από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου λιτάνευσαν την ιερή εικόνα με αυτοκίνητο στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης η οποία πλήττεται πολύ...
08 Απριλίου, 2020 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 10:05

Λιτανεία στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Διαδώστε:
Λιτανεία στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Λιτάνευση της ιεράς εικόνας και αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Τύχωνα πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ο ασκών χρέη ποιμενάρχου των Πατριαρχικών παροικιών στις ΗΠΑ Επίσκοπος Σούροζ Ματθαίος μαζί με Ιερέα από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου λιτάνευσαν την ιερή εικόνα με αυτοκίνητο στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης η οποία πλήττεται πολύ σοβαρά από την πανδημία.


Κατά τη διάρκεια της πομπής, κληρικοί και λαϊκοί εκλήθησαν να προσευχηθούν από τα σπίτια τους για να τερματιστεί η πανδημία.
Η πομπή πέρασε από το Μανχάταν, το Μπρούκλιν, το Staten Island, το Μπράιτον αλλά και το Μπρονξ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων