13/05/2019 13/05/2019 Στις 10-12 Μαΐου 2019, στην Μονή Παναγίας Κοίμησης της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκαν εορτασμοί σε ανάμνηση της εύρεσης των ιερών λειψάνων του Αγίου Αμφιλοχίου, του θαυματουργού του Ποχάεφ. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 10 Μαΐου με τη λιτάνευση των ιερών λειψάνων του Αγίου. Τη παραμονή της εορτής, Σάββατο 11 Μαΐου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στη...
13 Μαΐου, 2019 - 19:00

Λιτάνευση ιερών λειψάνων στη Μονή του Ποχάεφ

Διαδώστε:
Λιτάνευση ιερών λειψάνων στη Μονή του Ποχάεφ

Στις 10-12 Μαΐου 2019, στην Μονή Παναγίας Κοίμησης της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκαν εορτασμοί σε ανάμνηση της εύρεσης των ιερών λειψάνων του Αγίου Αμφιλοχίου, του θαυματουργού του Ποχάεφ. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 10 Μαΐου με τη λιτάνευση των ιερών λειψάνων του Αγίου. Τη παραμονή της εορτής, Σάββατο 11 Μαΐου τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια Ιερά Αγρυπνία στο καθολικό της μονής. Ανήμερα της Κυριακής των Μυροφόρων τελέσθηκε Αναστάσιμη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων