31/03/2020 31/03/2020 Λιτάνευση της Ιεράς και θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Ελεούσας θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου, προεξάρχοντος του Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Επικοινωνίας της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Νεγκόιντα. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία καλεί του πιστούς κατά την ώρα αυτή να διαβάσουν τον...
31 Μαρτίου, 2020 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2020 - 20:47

Λιτάνευση θαυματουργού εικόνας θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα

Διαδώστε:
Λιτάνευση θαυματουργού εικόνας θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα

Λιτάνευση της Ιεράς και θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Ελεούσας θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου, προεξάρχοντος του Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Επικοινωνίας της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Νεγκόιντα.

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία καλεί του πιστούς κατά την ώρα αυτή να διαβάσουν τον Ακάθιστο Ύμνο και την προσευχή για την απαλλαγή από την επιβλαβή λοίμωξη του κορωνοϊού.

Η θαυματουργή εικόνα είναι αυτή ενώπιον της οποίας προσεύχονταν ο όσιος Σεραφείμ του Σάρωφ, την οποία φύλαγαν μυστικά ευλαβή άτομα μετά το κλείσιμο της μονής Ντιβέγιεφσκι το 1927, έγραψε ο Λεγκόιντα στην σελίδα του στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Telegram.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων