28/03/2020 28/03/2020 Έλαβε χώρα, κατά την 26η Μαρτίου 2020, στην Αγία Πετρούπολη, λιτανεία Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, ώστε να απαλλαγεί η πόλη από την επίκαιρη «ολέθρια ασθένεια», ανέφερε το γραφείο Τύπου του Πατριάρχη πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κυρίλλου. Η λιτανεία  διοργανώθηκε με την ευλογία του Μητροπολίτη Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκας. “Κατά την λιτανεία διαβάζαμε...
28 Μαρτίου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2020 - 23:14

Λιτανεύτηκε Ιερά Εικόνα της Θεοτόκου στην Αγία Πετρούπολη

Διαδώστε:
Λιτανεύτηκε Ιερά Εικόνα της Θεοτόκου στην Αγία Πετρούπολη

Έλαβε χώρα, κατά την 26η Μαρτίου 2020, στην Αγία Πετρούπολη, λιτανεία Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, ώστε να απαλλαγεί η πόλη από την επίκαιρη «ολέθρια ασθένεια», ανέφερε το γραφείο Τύπου του Πατριάρχη πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Η λιτανεία  διοργανώθηκε με την ευλογία του Μητροπολίτη Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκας.

“Κατά την λιτανεία διαβάζαμε τον Ακάθιστο στην Παναγία, αποφασίσαμε να γυρίσουμε όλη την πόλη για να θυμίζει η διαδρομή της εικόνας έναν σταυρό”, είπε ο πρωθιερέας Δημήτριος Βασιλένκοφ.

Κατά τη διάρκεια της λιτανείας, οι ιερείς επισκέφτηκαν έξι ναούς, στους οποίους τέλεσαν δέηση “για απαλλαγή από την ολέθρια ασθένεια”.

ΠΗΓΗ: interfax-religion.ru

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων