21/01/2021 21/01/2021 Μια λίστα με έξι από τις πιο εντυπωσιακές εκκλησίες στη Μαδρίτη έφτιαξε η ισπανική εφημερίδα «El Mundo», της οποίας ο ιστότοπος έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ισπανία! Εκτός από τις ιστορικές καθολικές εκκλησίες και τους καθεδρικούς ναούς, η λίστα περιλαμβάνει τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής, της Ισπανικής-Πορτογαλικής Επισκοπής του Πατριαρχείου Ρωσίας. «Οι πέντε...
21 Ιανουαρίου, 2021 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2021 - 10:41

Μαδρίτη: “Κόσμημα” ο ναός της Αγ. Μαρίας της Μαγδαληνής

Διαδώστε:
Μαδρίτη: “Κόσμημα” ο ναός της Αγ. Μαρίας της Μαγδαληνής

Μια λίστα με έξι από τις πιο εντυπωσιακές εκκλησίες στη Μαδρίτη έφτιαξε η ισπανική εφημερίδα «El Mundo», της οποίας ο ιστότοπος έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ισπανία! Εκτός από τις ιστορικές καθολικές εκκλησίες και τους καθεδρικούς ναούς, η λίστα περιλαμβάνει τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής, της Ισπανικής-Πορτογαλικής Επισκοπής του Πατριαρχείου Ρωσίας.

«Οι πέντε χρυσοί θόλοι που στέφουν τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προσελκύουν την προσοχή όσων περπατούν κατά μήκος της οδού Gran Via de Ortaleza (ο δρόμος στον οποίο βρίσκεται ο καθεδρικός ναός. – Ed. ). Το μοντέρνο λευκό κτίριο σε νεοβυζαντινό στιλ χτίστηκε το 2013», ανέφερε μεταξύ άλλων το συντακτικό προσωπικό της «El Mundo».

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Πηγή: mospat.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων