14/08/2020 14/08/2020 Μαθήματα νοηματικής γλώσσας αναμένεται να πραγματοποιήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας. Ιερείς, κοινωνικοί λειτουργοί των Επισκοπών, μαθητές θεολογικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οι εθελοντές καλούνται να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα στο πλαίσιο του βασικού προγράμματος “Βασικές αρχές της ρωσικής νοηματικής γλώσσας”. Το αρχικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως...
14 Αυγούστου, 2020 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 9:00

Μαθήματα νοηματικής γλώσσας από τη Ρωσική Εκκλησία

Διαδώστε:
Μαθήματα νοηματικής γλώσσας από τη Ρωσική Εκκλησία

Μαθήματα νοηματικής γλώσσας αναμένεται να πραγματοποιήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας. Ιερείς, κοινωνικοί λειτουργοί των Επισκοπών, μαθητές θεολογικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οι εθελοντές καλούνται να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα στο πλαίσιο του βασικού προγράμματος “Βασικές αρχές της ρωσικής νοηματικής γλώσσας”.

Το αρχικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης.
Τα μαθήματα οργανώθηκαν με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, από την Επισκοπή Καλούγκα και το Κέντρο Συντονισμού Εργασίας με τους Κωφούς του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας.
Επί του παρόντος, 75 Ορθόδοξες εκκλησίες σε 48 μητροπόλεις στη Ρωσία συνεργάζονται με άτομα με προβλήματα ακοής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων