27/03/2019 27/03/2019    Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, τη δεύτερη Κυριακή της Μεγάλης Σαρακοστής, στην Tuva (Τούβα) της νοτιοανατολικής Σιβηρίας, κάτοικοι της περιοχής βαπτίστηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Το Μυστήριο τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον π. Alexei Parkachev. Αξιοσημείωτο είναι ότι κοντά στην Κίνα και στη Μογγολία, οι κύριες θρησκείες είναι ο...
27 Μαρτίου, 2019 - 19:19

Μαζικές βαπτίσεις Ορθόδοξων Χριστιανών στη Σιβηρία

Διαδώστε:
Μαζικές βαπτίσεις Ορθόδοξων Χριστιανών στη Σιβηρία
   Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, τη δεύτερη Κυριακή της Μεγάλης Σαρακοστής, στην Tuva (Τούβα) της νοτιοανατολικής Σιβηρίας, κάτοικοι της περιοχής βαπτίστηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Το Μυστήριο τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας από τον π. Alexei Parkachev. Αξιοσημείωτο είναι ότι κοντά στην Κίνα και στη Μογγολία, οι κύριες θρησκείες είναι ο Βουδισμός και ο Σαμανισμός ωστόσο όλο και περισσότεροι ασπάζονται καθημερινά την Ορθοδοξία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων