19/11/2019 19/11/2019 Με φοιτητές του Τμήματος Ανώτατων Διπλωματικών Σπουδών της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, αλλά και εκπροσώπους του διπλωματικού σώματος της χώρας συναντήθηκε χθες Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων,...
19 Νοεμβρίου, 2019 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2019 - 12:27

Με διπλωμάτες συναντήθηκε ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Με διπλωμάτες συναντήθηκε ο Πατρ. Μόσχας

Με φοιτητές του Τμήματος Ανώτατων Διπλωματικών Σπουδών της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, αλλά και εκπροσώπους του διπλωματικού σώματος της χώρας συναντήθηκε χθες Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων, ο αναπληρωτής πρόεδρος του  ΤΕΕΣ, Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος), ο πρύτανης της Διπλωματικής Ακαδημίας Α.Β. Yakovenko, ο  Αντιπρύτανης MG Troyansky, ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης L.N. Zhilina, και άλλοι.

Ο Πατριάρχης Μόσχας ενημέρωσε τους Ρώσους διπλωμάτες για τις επαφές της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με τις Ορθόδοξες Εκκλησίες σε άλλες χώρες  αλλά και για την συνεργασία με τους Ρώσους που  ζουν στο εξωτερικό.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Μπακού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων