20/05/2019 20/05/2019 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα χοροστάτησε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, στην ειδική Πατριαρχική Λειτουργία που τελείται για τέταρτη χρονιά και στην οποία συμμετέχουν ενεργά τα παιδιά. Στην λειτουργία μετείχαν παιδιά πολυτέκνων, φοιτητές ορθόδοξων γυμνασίων και κυριακάτικα σχολεία. Επίσης, περίπου 450 παιδιά έψαλλαν ύμνους. Στο τέλος της...
20 Μαΐου, 2019 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2019 - 12:27

Με παιδιά “συλλειτούργησε” ο Πατριάρχης Μόσχας

Διαδώστε:
Με παιδιά “συλλειτούργησε” ο Πατριάρχης Μόσχας

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα χοροστάτησε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, στην ειδική Πατριαρχική Λειτουργία που τελείται για τέταρτη χρονιά και στην οποία συμμετέχουν ενεργά τα παιδιά.

Στην λειτουργία μετείχαν παιδιά πολυτέκνων, φοιτητές ορθόδοξων γυμνασίων και κυριακάτικα σχολεία.

Επίσης, περίπου 450 παιδιά έψαλλαν ύμνους.

Στο τέλος της Λειτουργίας, ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος, χαιρέτισε τα παιδιά λέγοντάς τους “Σας συγχαίρω θερμά”

“Αυτή είναι ίσως μία από τις πιο χαρούμενες θείες λειτουργίες. Και πόσο ευτυχής είναι για όλους μας, τους ανθρώπους της παλαιότερης γενιάς, να κοιτάζουμε αυτά τα αγαπητά παιδιά, γιατί μέσα από αυτά βλέπουμε το μέλλον, και το μέλλον της Εκκλησίας και το μέλλον της χώρας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων