15/11/2023 15/11/2023 Η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες στη Μόσχα ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείο Μόσχας, Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος, και ο Αναπληρώτριας Πρέσβεως του Ισραήλ, Yulia Rachinskaya-Spivakova. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΤΕΕΣ με τους συμμετέχοντες σε αυτή να συζητούν για την κατάσταση σε σχέση...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 10:55

Με την Αναπληρώτρια Πρέσβη του Ισραήλ συναντήθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕΣ

Διαδώστε:
Με την Αναπληρώτρια Πρέσβη του Ισραήλ συναντήθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕΣ

Η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες στη Μόσχα ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείο Μόσχας, Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος, και ο Αναπληρώτριας Πρέσβεως του Ισραήλ, Yulia Rachinskaya-Spivakova.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΤΕΕΣ με τους συμμετέχοντες σε αυτή να συζητούν για την κατάσταση σε σχέση με την πρόσφατη απότομη κλιμάκωση της παλαιστινιο-ισραηλινής σύγκρουσης, καθώς και τη διαθρησκευτική συνεργασία στη Ρωσία, σύμφωνα με το mospat.ru.

Στη συνομιλία που ακολούθησε συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων