05/03/2019 05/03/2019 Με τον νέο πρεσβευτή της Αιθιοπίας στην Ρωσία Alemayekha Tegen Argau, συναντήθηκε το πρωί ο Μητροπολίτης Βολοκολάσκ κ. Ιλαρίων, επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας. Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων καλωσόρισε θερμά τον νέο επικεφαλής της Αιθιοπικής διπλωματικής αποστολής στη Μόσχα. Ο επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Αιθιοπίας σημείωσε την σημαντική βελτίωση των...
05 Μαρτίου, 2019 - 14:06

Με τον Πρέσβη της Αιθιοπίας συναντήθηκε ο Μητρ. Ιλαρίων

Διαδώστε:
Με τον Πρέσβη της Αιθιοπίας συναντήθηκε ο Μητρ. Ιλαρίων

Με τον νέο πρεσβευτή της Αιθιοπίας στην Ρωσία Alemayekha Tegen Argau, συναντήθηκε το πρωί ο Μητροπολίτης Βολοκολάσκ κ. Ιλαρίων, επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων καλωσόρισε θερμά τον νέο επικεφαλής της Αιθιοπικής διπλωματικής αποστολής στη Μόσχα.

Ο επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Αιθιοπίας σημείωσε την σημαντική βελτίωση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Αιθιοπίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μητροπολίτης Ιλαρίων μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τις εντυπώσεις του από το ταξίδι του στην Αιθιοπία το 2011.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων