06/03/2019 06/03/2019 Με τον επικεφαλής του Γραφείου Αντιπροσωπείας της Ένωσης Αραβικών Κρατών στη Μόσχα, Πρέσβη κ. Jaber Hamidawi, συναντήθηκε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας. Είναι η πρώτη φορά που ο Πρέσβης των ΗΑΕ στην Μόσχα επισκέπτεται την Ρωσική Εκκλησία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση των Χριστιανών στην περιοχή...
06 Μαρτίου, 2019 - 8:29

Με τον Πρέσβη των ΗΑΕ συναντήθηκε ο Μητρ. Ιλαρίων

Διαδώστε:
Με τον Πρέσβη των ΗΑΕ συναντήθηκε ο Μητρ. Ιλαρίων

Με τον επικεφαλής του Γραφείου Αντιπροσωπείας της Ένωσης Αραβικών Κρατών στη Μόσχα, Πρέσβη κ. Jaber Hamidawi, συναντήθηκε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας. Είναι η πρώτη φορά που ο Πρέσβης των ΗΑΕ στην Μόσχα επισκέπτεται την Ρωσική Εκκλησία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση των Χριστιανών στην περιοχή της Εγγύς Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, αλλά και ο ρόλος της θρησκείας στις σύγχρονες διεθνείς σχέσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων