11/01/2020 11/01/2020 Ο Μητροπολίτης Κρουτίτσκ κ. Ιουβενάλιος προεξήρχε των εορτασμών των Χριστουγέννων στην Κολόμνα. Στις 8 Ιανουαρίου 2020 ο Πατριαρχικός Έξαρχος της Επαρχίας της Μόσχας, Μητροπολίτης Κρουτίτσκ και Κολόμνα κ. Ιουβενάλιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Παναγίας «Τιχβίνσκαγια» στην πλατεία του Κρεμλίνου της Κολόμνα , συλλειτουργούντων των επισκόπων και των πρωθιερέων της Επαρχίας. Στο ναό προσεύχονταν...
11 Ιανουαρίου, 2020 - 13:21

Μεγαλοπρεπής εορτασμός των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Μεγαλοπρεπής εορτασμός των Χριστουγέννων
Ο Μητροπολίτης Κρουτίτσκ κ. Ιουβενάλιος προεξήρχε των εορτασμών των Χριστουγέννων στην Κολόμνα.
Στις 8 Ιανουαρίου 2020 ο Πατριαρχικός Έξαρχος της Επαρχίας της Μόσχας, Μητροπολίτης Κρουτίτσκ και Κολόμνα κ. Ιουβενάλιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Παναγίας «Τιχβίνσκαγια» στην πλατεία του Κρεμλίνου της Κολόμνα , συλλειτουργούντων των επισκόπων και των πρωθιερέων της Επαρχίας.
Στο ναό προσεύχονταν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και οι ηγουμένισσες των τοπικών μοναστηριών.

Στη Λειτουργία ο Μητροπολίτης κ. Ιουβενάλιος χειροτόνησε πρεσβύτερο τον φοιτητή του Δ’ έτους του Θεολογικού Σεμιναρίου της Κολόμνα Αλέξιο Γκρισσάνοφ.
Έπειτα ο Μητροπολίτης κ. Ιουβενάλιος χαιρέτησε το ποίμνιο, τονίζοντας τη σημασία των Χριστουγέννων στη ζωή του ανθρώπου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων