16/03/2019 16/03/2019 Ο Ιλιά Κουσκόφ, εκπρόσωπος του Συνοδικού τμήματος του Πατριαρχείου Μόσχας σε θέματα της φιλανθρωπίας και κοινωνικής διακονίας μίλησε με θέμα “Φροντίδα των άστεγων και ζητήματα της αστικής κοινωνίας” και πρότεινε να αυξηθεί ο αριθμός θέσεων στα κέντρα κοινωνικής αποκατάστασης για άστεγους και να ανοίξουν κέντρα υγείας για πρώτες βοήθειες στους άστεγους. Επίσης τονίστηκε η σημασία...
16 Μαρτίου, 2019 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2019 - 16:14

Μέριμνα για τους αστέγους στη Μόσχα

Διαδώστε:
Μέριμνα για τους αστέγους στη Μόσχα

Ο Ιλιά Κουσκόφ, εκπρόσωπος του Συνοδικού τμήματος του Πατριαρχείου Μόσχας σε θέματα της φιλανθρωπίας και κοινωνικής διακονίας μίλησε με θέμα “Φροντίδα των άστεγων και ζητήματα της αστικής κοινωνίας” και πρότεινε να αυξηθεί ο αριθμός θέσεων στα κέντρα κοινωνικής αποκατάστασης για άστεγους και να ανοίξουν κέντρα υγείας για πρώτες βοήθειες στους άστεγους. Επίσης τονίστηκε η σημασία δημιουργίας κοινωνικών συμβουλίων σε κρατικά κέντρα φιλοξενίας των αστέγων και η δημιουργία κρατικών κέντρων σε περιοχές, όπου δεν υπάρχουν παρόμοια ιδρύματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων