04/09/2019 04/09/2019 Με την ευλογία του Μητροπολίτη Οδησσού και Ισμαήλ του Πατριαρχείου της Μόσχας, κ. Αγαθαγγέλου άνοιξε στο Χριστιανικό Μουσείο της Οδησσού  έκθεση που είναι αφιερωμένη στην 10η επέτειο από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Βιβλία, εικόνες, βραβεία, μηνύματα του Πατριάρχη, κοσμικά και εκκλησιαστικά περιοδικά, εκκλησιαστικά ημερολόγια, ηχογραφήσεις των κηρύξεων του...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:24

Μια έκθεση για τον Πατριάρχη Ρωσίας στην Οδησσό

Διαδώστε:
Μια έκθεση για τον Πατριάρχη Ρωσίας στην Οδησσό

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Οδησσού και Ισμαήλ του Πατριαρχείου της Μόσχας, κ. Αγαθαγγέλου άνοιξε στο Χριστιανικό Μουσείο της Οδησσού  έκθεση που είναι αφιερωμένη στην 10η επέτειο από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Βιβλία, εικόνες, βραβεία, μηνύματα του Πατριάρχη, κοσμικά και εκκλησιαστικά περιοδικά, εκκλησιαστικά ημερολόγια, ηχογραφήσεις των κηρύξεων του αρχαρίου – το περιεχόμενο της έκθεσης είναι ευρύχωρο και πολύπλευρο.

Η έκθεση “Πατριάρχης” περιλαμβάνει εικόνες, βιβλία, βραβεία μηνύματα και αφιερώματα που αφορούν στο έργο του Προκαθημένου της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και θα παραμείενι9 ανοικτή μέχρι τον Νοέμβριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων