21/12/2020 21/12/2020 Μια γιορτή για τα παιδιά, που έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με τη φρίκη του πολέμου, διοργανώθηκε στη Συρία από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Δαμασκό, της Πρεσβείας της Ρωσίας στη Συρία και του Ρωσικού Κέντρου Επιστήμης και Πολιτισμού. Παιδιά πρόσφυγες από το Ζαμπαντάν έλαβαν δώρα, που συγκεντρώθηκαν...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 8:07

Μια γιορτή για τα παιδιά της Συρίας

Διαδώστε:
Μια γιορτή για τα παιδιά της Συρίας

Μια γιορτή για τα παιδιά, που έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με τη φρίκη του πολέμου, διοργανώθηκε στη Συρία από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Δαμασκό, της Πρεσβείας της Ρωσίας στη Συρία και του Ρωσικού Κέντρου Επιστήμης και Πολιτισμού.

Παιδιά πρόσφυγες από το Ζαμπαντάν έλαβαν δώρα, που συγκεντρώθηκαν από ενορίες και πιστούς στη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι η ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, σε συνεργασία με την προεδρία της Ρωσίας έχουν αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες για την επισκευή των κατεστραμμένων εκκλησιών της Συρίας, σχολείων αλλά και νοσοκομείων, με παράλληλα στήριξη των παιδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων