30/09/2019 30/09/2019 Για το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ρωσία αλλά και τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για το θέμα αυτό μίλησε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων Σημειώνεται ότι, για την καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα, ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ πρότεινε σειρά μέτρα ώστε...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2019 - 14:43

Μητρ. Ιλαρίων: Ανησυχητικός ο αριθμός των αμβλώσεων

Διαδώστε:
Μητρ. Ιλαρίων: Ανησυχητικός ο αριθμός των αμβλώσεων

Για το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ρωσία αλλά και τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για το θέμα αυτό μίλησε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων
Σημειώνεται ότι, για την καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα, ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ πρότεινε σειρά μέτρα ώστε να περιοριστούν οι αμβλώσεις.

“Όλες οι πρωτοβουλίες που στοχεύουν να βοηθήσουν τις νέες οικογένειες είναι δικαιολογημένες, απαιτητικές και χρειάζονται επειγόντως τώρα”, τόνισε ο Μητρ. κ. Ιλαρίων και πρόσθεσε:
«Τα τελευταία χρόνια, μέσω των κοινών προσπαθειών του κράτους, της Εκκλησίας, των μέσων ενημέρωσης και του κοινού, κατέστη δυνατή η σημαντική μείωση του αριθμού των αμβλώσεων. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθεί να παραμένει καταστροφικά υψηλός. Εκτιμάται ότι χάνονται κάθε χρόνο περισσότερες από μισό εκατομμύριο ζωές”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων