23/03/2020 23/03/2020 Στη Θεία Λειτουργία στον ναό της εικόνας της Παναγίας «Όλων των θλιβομένων η χαρά» στη Μόσχα προεξήρχε χθες 22 Μαρτίου ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ.κ. Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας: «Σήμερα προσευχηθήκαμε να τελειώσει γρήγορα αυτή η δοκιμασία, να θεραπευθούν γρήγορα οι άρρωστοι και να εξαφανιστεί ο κίνδυνος. Όμως ο καθένας...
23 Μαρτίου, 2020 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 11:15

Μητρ. Ιλαρίων: Δεν αμφισβητούμε τα Άχραντα Μυστήρια

Διαδώστε:
Μητρ. Ιλαρίων: Δεν αμφισβητούμε τα Άχραντα Μυστήρια

Στη Θεία Λειτουργία στον ναό της εικόνας της Παναγίας «Όλων των θλιβομένων η χαρά» στη Μόσχα προεξήρχε χθες 22 Μαρτίου ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ.κ. Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας:


«Σήμερα προσευχηθήκαμε να τελειώσει γρήγορα αυτή η δοκιμασία, να θεραπευθούν γρήγορα οι άρρωστοι και να εξαφανιστεί ο κίνδυνος. Όμως ο καθένας μπορεί και πρέπει να συνεισφέρει στο έργο καταπολέμησης της νόσου. Τώρα γίνεται λόγος για τον αυτοπεριορισμό και για την απόσταση ασφαλείας που πρέπει να κρατούμε. Ας τηρήσουμε όλες αυτές τις οδηγίες. Πρέπει να τηρούμε όσα μας συμβουλεύουν οι γιατροί και όσα μας λένε οι Αρχιερείς. Δεν αμφισβητούμε τα Άχραντα Μυστήρια” ανάφερε τονίζοντας ότι πρόκειται για προσωρινά μέτρα και πρόσθεσε: “δεν φταίμε για την κατάσταση, αλλά πρέπει ταπεινά να την υποδεχτούμε»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων