20/02/2020 20/02/2020 Η Εκκλησία πρέπει να αυξήσει τις προσευχές της για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δήλωσε ο Μητροπολίτης Σιγκαπούρης Σέργιος, Πατριαρχικός Έξαρχος της Νοτιοανατολικής Ασίας του Πατριαρχείου Μόσχας. Ο Μητροπολίτης έδωσε την ευλογία του για την τέλεση δεήσεων και προσευχής για την προστασία και τη θεραπεία από την επιδημία. “Τώρα που πολλά γραφεία είναι προσωρινά κλειστά και...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 15:26

Περισσότερη προσευχή για τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Περισσότερη προσευχή για τον κορωνοϊό

Η Εκκλησία πρέπει να αυξήσει τις προσευχές της για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δήλωσε ο Μητροπολίτης Σιγκαπούρης Σέργιος, Πατριαρχικός Έξαρχος της Νοτιοανατολικής Ασίας του Πατριαρχείου Μόσχας.

Ο Μητροπολίτης έδωσε την ευλογία του για την τέλεση δεήσεων και προσευχής για την προστασία και τη θεραπεία από την επιδημία.

“Τώρα που πολλά γραφεία είναι προσωρινά κλειστά και πολλές χριστιανικές κοινότητες, ιδίως στη Σιγκαπούρη, αποφάσισαν να αναστείλουν τις δραστηριότητές τους, ο Μητροπολίτης Σέργιος δίνει την ευχή του να τελούνται δεήσεις και προσευχές για την επιδημία” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων