24/02/2019 24/02/2019 Χθες, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μεγάλου Δούκα Αλέξανδρου Νέβσκι στο Ταλίν της Εσθονίας με την ευκαιρία της 90ης επετείου από την γέννηση του μακαριστού Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Αλεξίου Β’. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ταλίν και Εσθονίας κ. Ευγένιος. Στο τέλος της...
24 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:48

Μνημόσυνο για τον Πατρ. Μόσχας Αλέξιο Β’ στο Ταλίν

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον Πατρ. Μόσχας Αλέξιο Β’ στο Ταλίν

Χθες, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μεγάλου Δούκα Αλέξανδρου Νέβσκι στο Ταλίν της Εσθονίας με την ευκαιρία της 90ης επετείου από την γέννηση του μακαριστού Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Αλεξίου Β’. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ταλίν και Εσθονίας κ. Ευγένιος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης κ. Ευγένιος απευθύνθηκε στους πιστούς καο τους προέτρεψε να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Πατριάρχη ενώ στη συνέχεια τέλεσε το ιερό μνημόσυνο. Οι εκδηλώσεις για τον μακαριστό Πατριάχρη Αλέξιο Β’ ολοκληρώθηκαν με αφιερωματική βραδιά στην προσωπικότητα και το έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων