21/09/2021 21/09/2021 Παραμονή της εορτής του Γενεθλίου της Θεοτόκου (με το παλαιό εορτολόγιο), ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος τέλεσε χθες, 20 Σεπτεμβρίου 2021, αγρυπνία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρα στη Μόσχα. Ο Μακαριώτατος συλλειτούργησε με τον Ηγούμενο της Σταυροπηγιακής Μονής του Ντον στη Μόσχα, Αρχιεπίσκοπος Κασίρας Θεόγνωστο, τον Επίσκοπο Οντίντσοβο και Κρασνογκόρσκ Θωμά, Επισκόπους...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 18:12

Μόσχα: Αγρυπνία για το γενέθλιο της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Μόσχα: Αγρυπνία για το γενέθλιο της Θεοτόκου

Παραμονή της εορτής του Γενεθλίου της Θεοτόκου (με το παλαιό εορτολόγιο), ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος τέλεσε χθες, 20 Σεπτεμβρίου 2021, αγρυπνία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρα στη Μόσχα.

Ο Μακαριώτατος συλλειτούργησε με τον Ηγούμενο της Σταυροπηγιακής Μονής του Ντον στη Μόσχα, Αρχιεπίσκοπος Κασίρας Θεόγνωστο, τον Επίσκοπο Οντίντσοβο και Κρασνογκόρσκ Θωμά, Επισκόπους και ιερείς του Ναού.

 

Μάλιστα, αφού έλαβαν το χρίσμα στο βωμό του καθεδρικού ναού του Χριστού Σωτήρα, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας χειροθέτησε τους Πατριαρχικούς Υποδιακόνους Χλεμπ Σαντάρ και Σεργκέι Ντερούνετς, φοιτητές της Θεολογικής Ακαδημίας της Μόσχας, ως αναγνώστες.

 

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων