18/02/2020 18/02/2020 Το Διεθνές Ορθόδοξο Φεστιβάλ που φέρει την ελληνική ονομασία «Άρτος», το οποίο είναι αφιερωμένο στο θέμα της υγιεινής διατροφής, άνοιξε τις πύλες του στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Σοκολνίκι της Μόσχας. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, θα μιλήσουν γιατροί, διατροφολόγοι, ειδικοί επιστήμονες αλλά...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 9:37

Μόσχα: Διεθνές Φεστιβάλ για την Ορθόδοξη Διατροφή

Διαδώστε:
Μόσχα: Διεθνές Φεστιβάλ για την Ορθόδοξη Διατροφή

Το Διεθνές Ορθόδοξο Φεστιβάλ που φέρει την ελληνική ονομασία «Άρτος», το οποίο είναι αφιερωμένο στο θέμα της υγιεινής διατροφής, άνοιξε τις πύλες του στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Σοκολνίκι της Μόσχας.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, θα μιλήσουν γιατροί, διατροφολόγοι, ειδικοί επιστήμονες αλλά και εκπρόσωποι της Εκκλησίας, αναλύοντας θέματα σωστής διατροφής, υπό το πρίσμα της ορθόδοξης παράδοσης».
Επίσης, έχουν προγραμματιστεί μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσίας και διαλέξεις, ενώ διατίθενται προς πώληση μοναστηριακά προϊόντα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, γιατροί θα αναλύσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να βελτιώσει τη υγεία τους μέσω της ορθόδοξης διατροφής, ενώ ιερείς θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη νηστεία.
Επίσης, στο φεστιβάλ, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις θα ενημερώνουν για τις δράσεις σίτισης αστέγων και ανθρώπων χαμηλού εισοδήματος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων