07/04/2021 07/04/2021 Διαδικτυακό επιστημονικό συνέδριο με διεθνή συμμετοχή και θέμα “Παρηγορητική φροντίδα στο σπίτι και στο νοσοκομείο” πραγματοποιήθηκε από το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Νοσοκομείου Άγιος Αλέξιος της Μόσχας. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Μόσχας, στο συνέδριο αναπτύχθηκαν θέματα παρηγορητικής φροντίδας αλλά και οι δραστηριότητες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας προς αυτή την κατεύθυνση. Συμμετείχαν περισσότερα από...
07 Απριλίου, 2021 - 8:43

Μόσχα: Διεθνές Συνέδριο Παρηγορητικής Φροντίδας

Διαδώστε:
Μόσχα: Διεθνές Συνέδριο Παρηγορητικής Φροντίδας

Διαδικτυακό επιστημονικό συνέδριο με διεθνή συμμετοχή και θέμα “Παρηγορητική φροντίδα στο σπίτι και στο νοσοκομείο” πραγματοποιήθηκε από το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Νοσοκομείου Άγιος Αλέξιος της Μόσχας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Μόσχας, στο συνέδριο αναπτύχθηκαν θέματα παρηγορητικής φροντίδας αλλά και οι δραστηριότητες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας προς αυτή την κατεύθυνση. Συμμετείχαν περισσότερα από διακόσια άτομα από πέντε χώρες: Ρωσία, Καζακστάν, Λευκορωσία, Ουκρανία, Νέα Ζηλανδία. Πρόκειται για εκπροσώπους της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας, κληρικούς νοσηλευτές, εθελοντές και κοινωνικούς λειτουργούς.

Το συνέδριο άνοιξε ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας, Επίσκοπος Παντελεήμονας, ο οποίος είναι επίσης Αναπληρωτής Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Άγιος Αλέξιος.

«Ο Θεός θα μας κρίνει από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους άλλους. Είναι πολύ σημαντικό ότι στην επικοινωνία με ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και που συχνά παραμελούνται, βρίσκουμε χαρά, νόημα, παρηγοριά για τον εαυτό μας. Βοηθώντας τους άλλους, βοηθούμε τους εαυτούς μας να γίνουμε καλύτεροι », δήλωσε ο Επίσκοπος Παντελεήμονας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων