18/12/2020 18/12/2020 Περισσότερα από 3 χιλιάδες πακέτα (κιτ) προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού έχουν σταλεί τους τελευταίους έξι μήνες σε ιερείς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που βοηθούν τους ασθενείς με COVID-19 και τα διαθέσιμα αποθέματα θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πατριαρχείου Μόσχας έχουν επίσης διατεθεί...
18 Δεκεμβρίου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2020 - 10:30

Μόσχα: Εξοπλίζονται οι Ιερείς για επαφή με ασθενείς COVID-19

Διαδώστε:
Μόσχα: Εξοπλίζονται οι Ιερείς για επαφή με ασθενείς COVID-19

Περισσότερα από 3 χιλιάδες πακέτα (κιτ) προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού έχουν σταλεί τους τελευταίους έξι μήνες σε ιερείς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που βοηθούν τους ασθενείς με COVID-19 και τα διαθέσιμα αποθέματα θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Πατριαρχείου Μόσχας έχουν επίσης διατεθεί 10 χιλιάδες μάσκες και γάντια, αλλά και τα απαραίτητα αναλώσιμα είδη για την τέλεση των μυστηρίων σε ασθενείς.
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει δημιουργήσει ειδικές ομάδες εκπαιδευμένων ιερέων για να εργαστούν με ασθενείς με κορωνοϊό. Μόνο στην Μόσχα, από τις 2 Απριλίου οι ιερείς έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 900 επισκέψεις κατόπιν αιτήματος ασθενών , σε σπίτια και νοσοκομεία της πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων