27/10/2020 27/10/2020 Τη διενέργεια μελετών και εκτιμήσεων για την αποτελεσματική λειτουργία των ιατρικών ιδρυμάτων στον τομέα πρόληψης των αμβλώσεων ανέθεσε στην κυβέρνηση και την ομάδα εργασίας του ρωσικού Συμβουλίου της Επικρατείας ο Πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν.  Σημειώνεται ότι το Πατριαρχείο Μόσχας πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους ενέργειες με δωρεάν μαθήματα κατάρτισης για ψυχολόγους και μαιευτήρες-γυναικολόγους, που εργάζονται με...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 8:55

Μόσχα: Μέτρα για την πρόληψη των αμβλώσεων

Διαδώστε:
Μόσχα: Μέτρα για την πρόληψη των αμβλώσεων

Τη διενέργεια μελετών και εκτιμήσεων για την αποτελεσματική λειτουργία των ιατρικών ιδρυμάτων στον τομέα πρόληψης των αμβλώσεων ανέθεσε στην κυβέρνηση και την ομάδα εργασίας του ρωσικού Συμβουλίου της Επικρατείας ο Πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν. 

Σημειώνεται ότι το Πατριαρχείο Μόσχας πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους ενέργειες με δωρεάν μαθήματα κατάρτισης για ψυχολόγους και μαιευτήρες-γυναικολόγους, που εργάζονται με γυναίκες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε άμβλωση, αλλά και πολλές άλλες ενέργειες.

Όσον αφορά την τελευταία ενέργεια του Ρώσου προέδρου, μετά το πέρας της διευρυμένης σύσκεψης του προεδρείου του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου, έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος παροχής νομικής, ψυχολογικής και ιατρικής βοήθειας στις γυναίκες κατά τη διάρκεια της κύησης. Οι παροχές γίνονται με ποσά από τη χρηματοδότηση των οργανισμών για την πρόληψη των αμβλώσεων.

Επίσης, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι πρέπει να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα αυτής της εργασίας, εργαλειοποιώντας τα απαραίτητα μέτρα, μεταξύ άλλων και στον τομέα συνεργασίας με οργανισμούς κοινωνικής πρόνοιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων