11/04/2020 11/04/2020 Στις 10 Απριλίου του 2020 στο Συνοδικό Τμήμα για θέματα Εκκλησιαστικής Φιλανθρωπίας και Κοινωνικής Διακονίας ο Αναπληρωτής Επικεφαλής του Τμήματος, πρωθιερέας Ιωάννης Κουντριάβτσεφ πραγματοποίησε μια ενημέρωση για τη διαδικασία ποιμαντικής επίσκεψης σε πιστούς που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω της επιβολής των μέτρων για την πανδημία.   Στη συνάντηση συμμετείχαν ιερείς από την ομάδα κληρικών,...
11 Απριλίου, 2020 - 10:15

ΜΟΣΧΑ: Ποιμαντικές δράσεις στήριξης για την πανδημία

Διαδώστε:
ΜΟΣΧΑ: Ποιμαντικές δράσεις στήριξης για την πανδημία

Στις 10 Απριλίου του 2020 στο Συνοδικό Τμήμα για θέματα Εκκλησιαστικής Φιλανθρωπίας και Κοινωνικής Διακονίας ο Αναπληρωτής Επικεφαλής του Τμήματος, πρωθιερέας Ιωάννης Κουντριάβτσεφ πραγματοποίησε μια ενημέρωση για τη διαδικασία ποιμαντικής επίσκεψης σε πιστούς που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω της επιβολής των μέτρων για την πανδημία.  

Στη συνάντηση συμμετείχαν ιερείς από την ομάδα κληρικών, οι οποίοι είναι έτοιμοι επί 24ωρη βάση να επισκεφτούν τον άνθρωπο που βρίσκεται σε καραντίνα. Επίσης το σεμινάριο παρακολούθησαν οι βοηθοί των νοσοκομειακών ιερέων.

Ο π. Ιωάννης τόνισε πως “όλα τα μέσα προστασίας, όπως ειδική στολή, μάσκα, ποδονάρια, δύο ζευγάρια γάντια και γυαλιά πρέπει να ανακυκλώνονται μετά την τέλεση των μυστηρίων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων