27/02/2020 27/02/2020 Ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της συνάντησης στο Αμμάν, δηλώνει η Εκκλησία της Ρωσίας, τονίζοντας ότι στόχος δεν ήταν να λύσουν όλα τα προβλήματα, αλλά να ξεκινήσουν έναν δια-ορθόδοξο διάλογο” “Το δελτίο τύπου καθιστά σαφές ότι ο στόχος της συνάντησης δεν ήταν να επιλύσει τα πάντα ταυτόχρονα -αυτό θα ήταν απολύτως μη ρεαλιστικό, λαμβάνοντας υπόψη το...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 13:49

Μόσχα: “Στόχος μας ήταν να ανοίξει ο διάλογος”

Διαδώστε:
Μόσχα: “Στόχος μας ήταν να ανοίξει ο διάλογος”

Ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της συνάντησης στο Αμμάν, δηλώνει η Εκκλησία της Ρωσίας, τονίζοντας ότι στόχος δεν ήταν να λύσουν όλα τα προβλήματα, αλλά να ξεκινήσουν έναν δια-ορθόδοξο διάλογο”

“Το δελτίο τύπου καθιστά σαφές ότι ο στόχος της συνάντησης δεν ήταν να επιλύσει τα πάντα ταυτόχρονα -αυτό θα ήταν απολύτως μη ρεαλιστικό, λαμβάνοντας υπόψη το βάθος της κρίσης- αλλά να ξεκινήσει ο διάλογος”, δήλωσε στο πρακτορείο Interfax ο αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας π. Νικολάι Μπαλασόφ.

“Αυτό που είναι σημαντικό είναι η έναρξη των κοινών και ειρηνικών συζητήσεων για τα αληθινά προβλήματα και η αναγνώριση του γεγονότος ότι η κατάσταση γύρω από την εκκλησία στην Ουκρανία απέχει πολύ από το να εγκατασταθεί, σε αντίθεση με ό, τι σκέφτεται ο Οικουμενικό Πατριάρχης ” υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων