24/05/2019 24/05/2019 Συμφωνία συνεργασίας με την Διεύθυνση Ιατρικής Περίθαλψης της Μόσχας, υπέγραψε το Συνοδικό Τμήμα του Πατριαρχείου της Μόσχας αρμόδιο για θέματα Φιλανθρωπίας. Κατά την τελετή υπογραφής της συμφωνίας Επίσκοπος Ορέχοβο-Ζούγιεβο κ. Παντελέημων, πρόεδρος του Συνοδικού υπογράμμισε: “Η Εκκλησία έχει εμπειρία χιλιάδων χρόνων στην βοήθεια των πασχόντων. Πάντα παρηγορούσε τους ανθρώπους και τους βοηθούσε. Ευχαριστώ όλους τους...
24 Μαΐου, 2019 - 8:32

Μόσχα: Συνεργασία της Εκκλησίας με τις Ιατρικές Δομές

Διαδώστε:
Μόσχα: Συνεργασία της Εκκλησίας με τις Ιατρικές Δομές

Συμφωνία συνεργασίας με την Διεύθυνση Ιατρικής Περίθαλψης της Μόσχας, υπέγραψε το Συνοδικό Τμήμα του Πατριαρχείου της Μόσχας αρμόδιο για θέματα Φιλανθρωπίας.
Κατά την τελετή υπογραφής της συμφωνίας Επίσκοπος Ορέχοβο-Ζούγιεβο κ. Παντελέημων, πρόεδρος του Συνοδικού υπογράμμισε: “Η Εκκλησία έχει εμπειρία χιλιάδων χρόνων στην βοήθεια των πασχόντων. Πάντα παρηγορούσε τους ανθρώπους και τους βοηθούσε. Ευχαριστώ όλους τους αρχίατρους και υπαλλήλους των ιατρικών ιδρυμάτων που πλέον υποδέχονται τους ιερείς και εθελοντές στα νοσοκομεία. Η συνεργασία της Εκκλησίας και του κράτους στον τομέα της Υγείας συνεχίζεται εδώ και τριάντα χρόνια, και χαίρομαι ιδιαιτέρως ότι τώρα έχει και μια βάση, όπως είναι αυτή η Συμφωνία. Τώρα μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα για τους ασθενείς μας και τους συγγενείς και όσους βρίσκονται στο νοσοκομείο και έχει ανάγκη από βοήθεια”.

Μεταξύ άλλων στη Συμφωνία προβλέπεται η ανάπτυξη της πρόληψης των αμβλώσεων, παροχή ψυχολογικής και κοινωνικής βοήθειας στις έγκυες γυναίκες που βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση. Εκτός από αυτό προβλέπεται βοήθεια στους ΑμΕΑ, στου ασθενείς με AIDS, σε εξαρτημένα άτομα και στους άστεγους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων