19/01/2022 19/01/2022 Στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκυ τέλεσε χθες, παραμονή των Θεοφανείων με το παλαιό εορτολόγιο, την Θεία Λειτουργία ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Ακολούθως ο Μακαριώτατος τέλεσε την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. “Αποκτούμε το δώρο της χάριτος του Θεού με το βάπτισμα και το χρίσμα, και κάθε φορά ενισχύουμε αυτό το...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 9:51

Μόσχας: Αποκτούμε το δώρο της χάριτος του Θεού με το βάπτισμα

Διαδώστε:
Μόσχας: Αποκτούμε το δώρο της χάριτος του Θεού με το βάπτισμα

Στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκυ τέλεσε χθες, παραμονή των Θεοφανείων με το παλαιό εορτολόγιο, την Θεία Λειτουργία ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Ακολούθως ο Μακαριώτατος τέλεσε την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

“Αποκτούμε το δώρο της χάριτος του Θεού με το βάπτισμα και το χρίσμα, και κάθε φορά ενισχύουμε αυτό το Θείο δώρο μετέχοντας στα Άγια Μυστήρια του Χριστού”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης Μόσχας και πρόσθεσε ότι “η μετάδοση της Θείας ενέργειας από τον Δημιουργό μέσω του Υιού με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος στον καθένα μας δεν είναι παρά ένα δώρο της χάρης του Θεού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων