27/11/2023 27/11/2023 “Το να τιμάς τους γονείς και να έχεις μια ευλαβική στάση απέναντί ​​τους είναι το σημαντικότερο στοιχείο όλων των θρησκειών και των πολιτισμών”. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, στο μήνυμά του με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.  Ο Πατριάρχης Μόσχας σημειώνει ότι μέσα από αυτή την ημέρα...
27 Νοεμβρίου, 2023 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2023 - 10:02

Μόσχας Κύριλλος: Επιβάλλονται ψευδείς οικογενειακές «αξίες» στους ανθρώπους

Διαδώστε:
Μόσχας Κύριλλος: Επιβάλλονται ψευδείς οικογενειακές «αξίες» στους ανθρώπους

“Το να τιμάς τους γονείς και να έχεις μια ευλαβική στάση απέναντί ​​τους είναι το σημαντικότερο στοιχείο όλων των θρησκειών και των πολιτισμών”. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, στο μήνυμά του με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. 

Ο Πατριάρχης Μόσχας σημειώνει ότι μέσα από αυτή την ημέρα δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουν όλοι τους την ευγνωμοσύνη απέναντι στις μητέρες και τις γυναίκες. “Η συμβολή των γυναικών στην τέχνη, την επιστήμη, την πολιτική και άλλους τομείς της κοινωνίας είναι σημαντική, αλλά η μητρότητα είναι αυτή που τους δίνει την ευκαιρία να επιδείξουν τις υψηλότερες ανθρώπινες αξίες”, επισημαίνει.

“Η προσφορά μιας γυναίκας – συζύγου και μητέρας – είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όταν επιβάλλονται ψευδείς οικογενειακές «αξίες» στους ανθρώπους, καθώς και «ιδανικά» ξένα για εμάς και μακριά από ηθικούς κανόνες”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων