20/12/2023 20/12/2023 Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντούλ Φατάχ Αλ Σίσι, έστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος με αφορμή την επανεκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου.  “Παρακαλώ δεχθείτε συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας υποδεικνύουν πειστικά...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 10:56

Μόσχας Κύριλλος προς Αλ Σίσι: Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ενίσχυση των δεσμών με τους Αιγύπτιους

Διαδώστε:
Μόσχας Κύριλλος προς Αλ Σίσι: Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ενίσχυση των δεσμών με τους Αιγύπτιους

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντούλ Φατάχ Αλ Σίσι, έστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος με αφορμή την επανεκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου. 

“Παρακαλώ δεχθείτε συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας υποδεικνύουν πειστικά τη στήριξη του λαού στην επιλεγμένη πορεία οικοδόμησης του κράτους, η οποία βασίζεται στην επιθυμία να ενισχύσετε τη δημόσια σταθερότητα και ασφάλεια και να εφαρμόσετε τους απαραίτητους κοινωνικοοικονομικούς μετασχηματισμούς που στοχεύουν στη δημιουργία της ευημερίας των πολιτών”, αναφέρει.

“Μεταξύ των λαών μας έχουν αναπτυχθεί μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις και οι θρησκευτικές κοινότητες της Ρωσίας και της Αιγύπτου συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξή τους. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ενίσχυση των δεσμών με τους Αιγύπτιους χριστιανούς και μουσουλμάνους. Εκφράζω την ελπίδα για την υποστήριξή σας σε αυτόν τον αμοιβαία επωφελή διάλογο. Σας εύχομαι υγεία και επιτυχία στο έργο σας και στα υψηλά κυβερνητικά καθήκοντα, ειρήνη και ευημερία σε όλο τον λαό της Αιγύπτου”, καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων